Futbol egokituaren jaia izan zen Ipuruako anexoan asteburuan

2023an Futbol 7 PC ligako txapeldun izan zen Eibarko jokalariei omenaldia egin zieten
2024/03/05 17:00
eta kitto!

Ipuruako Anexoa futbol egokituaren jaiaren eszenatokia izan zen asteburuan, SD Eibar Fundazioak eta FEDPCk antolatutako 7 PC Futbol Ligako 4. eta 5. jardunaldietan. Liga horretan parte hartzen duten zazpi taldeek bat egin dute ospakizunarekin eta, futbolaz gain, zelaian eta harmailetan bizi izan den giroaz gozatu zute. SD Eibar Fundazioaren taldeak garaipen bat eta berdinketa bat lortu zituen jokatutako neurketetan. Zapatuan armaginek 10-1 irabazi zioten Extremadurako Federazioko taldeari, Josue Almeida (4), Sergio Rueda (2), Hector Gadea, Javier Lopez, Ibai Goikoetxea eta David Gamizen golekin.

Askoz ere parekatuagoa eta zirraragarriagoa izan zen Fundación Segunda Parteren aurkako partidua, 2-2koarekin amaitu zena. Lehen zatia madrildarrentzat izan zen bezala, bigarrengoan Eibarrek agindu du, zutoinera bidalitako bi jaurtiketekin eta aurkarien atezainak geratutako penaltiarekin. Hala ere, Bigarren Zatia Fundazioko taldeak kontraerasoan 2-0ekoa sartu zuen, amaierarako minutu gutxi falta zirenean. Denbora gehigarrian, erabakita zirudien partidua irauli zuen Eibarrek, Victor Varearen bi golekin: areaz kanpotik zuzenean botatako falta jaurtiketarekin eta penalti batekin. Bi taldeak sailkapenaren buruan daude, 10 punturekin, bi jardunaldiren faltan porrota ezagutu gabe eta titulurako play-offetarako sailkatuta.

Asteburuko unerik zirraragarrienetako bat partidu horren aurretik iritsi zen, 2023an Futbol 7 PC ligako txapeldun izan zen Eibarko jokalariei senideek eta zaleek eskaini zizkien omenaldiarekin.