Naia Benitez eskubaloilariaren zortzi golak ez ziren nahikoak izan Lleidan puntuatzeko

2024/01/15 12:06
eta kitto!
Zilarrezko Mailan jokatzen duen Mek Eibar Eskubaloiak aukera polita galdu zuen Lleidan puntuatzeko, azkenean 22-21eko emaitzarekin galdu baitzuen. Hasiera zaila izan arren, 3-0ko kontrako markagailuarekin, taldeak erresilientzia erakutsi zuen eta partiduari buelta ematea lortu zuen, atsedenaldira hiru goleko abantailarekin iritsiz. Hala ere, atsedenalditik irtetea ez zen hain positiboa izan, eta aurkariek hurbiltzea lortu zuten, markagailuko tarte hori berehala gol batera murriztuz. Partidua orekatua izan zen azken 5 minutuetara arte, justu aurkariak aurretik jarri ziren unera arte. Azkenean Eibarko taldeak berdinketa lortzeko aukerak izan zituen arren, ez zuten halakorik lortu. Nabarmentzekoa izan zen Naia Benitezen lan bikaina, 8 gol sartu baitzituen taldeko goleatzaile nagusia izateko.