SD Eibarren PC Futbol 7 taldearen garaipena Alacanten

Herriko taldeak 3-1 irabazi zion Bartzelonako Disport FC taldeari
2024/02/19 17:45
eta kitto!

Garun-paralisia eta hartutako garun-kaltea duten kirolarientzako Fúbol 7ko Liga Nazionalean parte hartzen duen SD Eibar Fundazioko taldeak 3-1 irabazi zion Bartzelonako Disport FC taldeari ligako hirugarren jardunaldian, Alacanten. Armaginek Disporten hasierako golari buelta eman zioten, modu horretan Eibar gaur egungo txapeldunak garaipen garrantzitsua lortzeko Liga horretako txapeldunorde izan zen taldearen aurrean.

SD Eibarrek hainbat bajekin aurkeztu zen eta, galtzen hasi bazen ere, berdinketa lortzeko aukera izan zuen lehen zatiko azken jokaldian, David Gamizek buruz sartutako golari esker. Disport nagusi izaten saiatu da bigarren zatian, baina Eibarrek bi gol egin zituen kontraerasoan, Ibai Goikoetxeak eta Victor Vareak gauzatutako golei esker.

SD Eibarrek bi garaipen lortu ditu liga honetan jokatu dituen bi partidutan. Hurrengo topaketa martxoko lehen asteburuan izango da, Ipuruan. Bertan jokatuko dira armaginek titulua defendatzen duten lehiaketa horretako 4. eta 5. jardunaldiak.