Ardo-dastaketa Mikel Garaizabal enologoarekin
2018/09/27
18:30
eta kitto!
Urriaren 17an MIKEL GARAIZABAL enologoa izango dugu ...eta kitto!-n (Urkizu 11, solairuartean), euskal ardoei buruzko azalpenak ematen eta dastaketa gidatzen, ILLUNABARRIAN programaren barruan.
Aukera paregabea da puntako enologo honekin gure ardoei buruz gehiago jakin eta ardo kontuetan dastamena hezitzeko.
Saioak 3€ balio du eta plazak mugatuak direnez ezinbestekoa da aldez aurretik izena ematea.
Izen-ematea urriaren 11ra arte zabalik egongo da.
Izena emateko sakatu hemen.
Aukera paregabea da puntako enologo honekin gure ardoei buruz gehiago jakin eta ardo kontuetan dastamena hezitzeko.
Saioak 3€ balio du eta plazak mugatuak direnez ezinbestekoa da aldez aurretik izena ematea.
Izen-ematea urriaren 11ra arte zabalik egongo da.
Izena emateko sakatu hemen.