Garaipen garrantzitsua denboraldiko azken derbian

2022/04/03 14:58
eta kitto!
Emakumezkoen taldeak garaipena lortu du mailari eusteko borrokan jarraitzeko. Jordi Ferronek hiru puntu lortu ditu Unben jokatu duen lehen partidan. Hasierako planteamendu oso ona, txistu-hotsetik neurketan erabat sartuta. Sevillan erakutsitako joko onaren jarraipenak bere fruituak eman ditu 25. minutuan, Elbak area barruan hildako baloi bat aprobetxatu duenean etxekoak aurreratzeko. Eibartarrek defentsan erakutsitako sendotasunak Alavesek atsedenaldia baino lehen gola sartzea eragotzi zuen, partidaren erdialdera 1-0 iritsiz. Garaipen garrantzitsua helburua lortzeko. Hiru puntuak lortu arren, emakumezkoen taldeak salbaziotik 5 puntura jarraitzen du Sporting Huelvaren garaipenaren ondoren, baina joko honekin helburua posible da. Hurrengo partida Tenerifeko UDG taldearen aurka jokatuko da.