(Bideoa) Zaloa Otaduy-k 3. errezeta osasungarria egitera animatzen gaitu: Farmaburger begetala
2020/05/13
06:07
eta kitto!
Zaloa Otaduy-k bideo honetan azaltzen duenez, gure elikadura osasuntsuagoa eta jasagarriagoa izateko, jaten dugunaren % 80 begetala izatea komeni da eta berriro ere gogoratzen digu "gure elikadurak jasangarria izan behar duela osasungarria izan dadin". Tokiko fruta eta barazkiak aukeratuko ditugu beti, eta tokiko establezimenduetan eta eskualdeko nekazarietan erosten saiatuko gara. Tokikoak ez direnak elikagaia lortzeko, hala nola datilak edo kakaoa, bidezko merkataritzara jo dezakegu: "La Salle-n, kontsumo bidezko eta jasangarrirako plataforma bat duzue, kontsumo arduratsuagoa egingo duzuela ziurtatzeko". 3. bideo hau `Elikadura osasuntsua, bidezko elikadura´ proiektuaren barruan dago,
https://www.youtube.com/watch?v=p5N4UsAnEPU&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=p5N4UsAnEPU&feature=youtu.be